Devold Spacer FR

Ny teknologi som kombinerer ekstra isolasjon med lav vekt

Spacer mellombekledning tar i bruk ny teknologi som kombinerer ekstra isolasjon med lav vekt. Spacer er perfekt for alle som jobber i kalde og krevende miljøer – enten det er snakk om håndverkere, bygg- og anleggsarbeidere eller de som jobber på kraftverk og oljeplattformer.

Med Spacer-teknologien har man klart å lage en mellombekledning der man bevarer de unike egenskapene til ull – samtidig som man har tilført økt isolasjon. Fysiologiske laboratorietester hos SINTEF i Trondheim viser at Spacer mellombekledning veier mindre, men likevel gir bedre isolasjon som annen og tyngre mellombekledning.

Spacer mellombekledning består av et tredimensjonalt strikket materiale, med ull på innsiden og utsiden. Spacer-garn opprettholder avstanden mellom disse lagene, og åpner dermed for luftstrømmer som øker isolasjonseffekten – samtidig som det muliggjør at vekten holdes lav. Spacer mellombekledning byr dessuten på god temperaturregulering, høy fukttransport og rask tørketid. Kolleksjonen består av jakke og bukse.

 
{{::error()}} x